MOSKEVSKÝ BORŠČ II.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / POLÉVKY / POLÉVKA ZELENINOVÁ / 




INGREDIENCE: 600 červené řepy, 200 g kořenové zeleniny, 1 velká cibule, 600 g hlávkového zelí, 2 l vývaru z hovězího masa, 500 g vařeného hovězího masa, 150 g párků, 100 g šunky, 2 lžíce rajčatového protlaku, 100 g másla, 2 lžíce octa, trochu cukru, světlá jíšku na zahuštění, bobkový list, 5 zrnek pepře, lžíce sekaného kopru, kysaná smetana, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: V kastrole rozpustíme polovinu dávky másla, přidáme nastrouhanou červenou řepu, trochu zalijeme vývarem, přidáme rajčatový protlak a ocet a pod pokličkou asi půl hodiny dusíme. Na zbylém másle podusíme nakrouhanou kořenovou zeleninu a nadrobno pokrájenou cibuli. Asi po 20 minutách přisypeme 2 až 3 lžičky cukru - chvíli dusíme a odstavíme. Do zbylého vývaru mezitím vložíme nakrouhané zelí a vaříme asi čtvrt hodiny. Pak do hrnce slijeme podušenou řepu, zelí a zeleninu. Přidáme bobkový list, celý pepř, osolíme, zahustíme jíškou a společně asi 40 minut povaříme. Nakonec vložíme na kostky pokrájené maso, nakrájené párky a šunku. Porce na talířích zjemníme kyselou smetanou.



MOSKEVSKÝ BORŠČ II. MOSKEVSKÝ BORŠČ II.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1351 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz